osta verkkokaupasta

 Suositeltavat linkit

Klikkkaa kuvista sivustoille

hyvinvoinnin maailma.banneri

Hyvinvoinnin maailma

Lue nuorennusohjemasta ja hyvinvoinnista lisää Hyvinvointisivustosta  klikkaamalla kuvaa ja voit selvittää nuorentumisen salaisuuden. 

rakkauden paratiisi

Rakkauden Paratiisi

Tantralla parisuhde kuntoon ja hoidoilla lukot auki sekä elämä kuntoon. Ei saa unohtaa elämän nautintoja. Klikkaa Rakkauden Paratiisin sivuille kuvasta.

askon kosmiset-kurssit

Kosminen maailma

Ufot ja kosminen maailma, sekä ufoihin liittyvät luennot ja kurssit löytyvät kosmisesta maailmasta.  Klikkaa kuvaa ja löydät jotain uutta.

lahjakortti

Lahjakortti hoitoihin

Rakkauden Paratiisin -sivustolla on tarjolla erilaisia hoitoja; kuumakivihoito, tao- ja tantrahierontaa, -hoitoja Klikkaa hoitojen maailmaan kuvan kautta.

tantraclub kiss

TantraClub -seuranhaku

Tantran Maailma -sivustolla sijaitseva seuranhakupalvelu ja jonkin verran tietoa tantrasta. Klikkaa itsesi Tantran Maailmaan logon kautta.

Tahtelaiset lehti-banneri_540x180

Tähteläiset -lehti

Tunnetko tähtien kaipuun. Onko alkuperäsi kenties tähdistä? Lue lisää Tähteläiset -lehdestä ja selvitä asia. Klikkaa itsesi Tähteläiset -lehden sivuille.

hoitohuone pieni.jpeg

"Vuokraan hoitotilaani hoitajille, tulkitsijoille, näkijöille yms. Katso sivustolta kenelle voit varata aikoja hoitoon, tulkintaan tms."

Asko Nummela